De bouw van het entreegebouw en poortgebouw bij BestZOO

23 november, 2019

Grobouw werd gevraagd om een prijs aan te bieden voor de nieuwbouw van een entreegebouw en een poortgebouw bij BestZOO in Best. Met als resultaat dat Grobouw de gunstigste aannemer bleek te zijn betreft prijs en kwaliteit.

In het entreegebouw is het de bedoeling dat er onder andere een giraffenverblijf komt, waardoor je vanuit het restaurant een mooi uitzicht hebt op deze prachtige dieren. Ook komt er een vlindertuin in en zullen er diverse aquariums en terrariums geplaatst worden voor vissen, reptielen en amfibieën. In het poortgebouw komen onder andere conferentieruimtes en vergaderzalen. De buitenwanden van beide gebouwen zullen voor een groot deel worden bekleed met het populierenhout dat langs de A2 gekapt is.

Op dit moment zijn wij volop bezig met de realisatie van dit speciale en uitdagende project.