Verkoop starterswoningen Venhorst

5 augustus, 2022

Benieuwd hoe de verkoopprocedure van de woningen in Fase I van project “de Voskuilen” in Venhorst eruit ziet? De verkoopprocedure hebben we in een stappenplan voor je uitgeschreven. 

1. Start (online) verkoop 

Vrijdag 5 augustus start de verkoop van de 5 starterswoningen op de voskuilen in Venhorst. Iedereen die zich heeft ingeschreven heeft inmiddels een e-mail ontvangen met de aankondiging van de verkoop van fase I. Daarnaast wordt er bij interesse een mail verstuurd met de benodigde informatie. Denk aan de brochure, prijslijst, technische omschrijving, afwerkstaat en nog veel meer. Heb je nog vragen? Stuur dan gerust een mail naar planvoskuilen@grobouw.nl of neem telefonisch contact op met Dhr. Lips.

2. Invullen inschrijfformulier 

Het inschrijfformulier is vanaf 5 augustus 12.00 uur beschikbaar op aanvraag via de mail. Je hebt ruim de tijd om je (digitaal) in te schrijven. Toewijzing vindt niet plaats op volgorde van binnenkomst van de inschrijving.

Op maandag 12 september om 12.00 uur sluit de inschrijving.