Verkoop 4 levensloopbestendige woningen Venhorst gestart!

24 oktober, 2023

Nieuwe Kans voor Comfortabel Wonen: Vier Levensloopbestendige Woningen in Venhorst te Koop

In Venhorst wordt een unieke kans geboden aan diegenen die op zoek zijn naar een comfortabele, levensloopbestendige woning. Met de vergrijzing in gedachten en de groeiende behoefte aan duurzame en toegankelijke woonoplossingen, komen vier gloednieuwe levensloopbestendige woningen op de markt. Dit is een unieke gelegenheid om de kwaliteit van uw leven te verbeteren in een prachtige en gezellige omgeving.

Comfortabel en Duurzaam Wonen:

Deze vier levensloopbestendige woningen zijn ontworpen met het oog op comfort, toegankelijkheid en duurzaamheid. Ze beschikken over moderne voorzieningen en zijn aangepast om aan de behoeften van mensen van alle leeftijden te voldoen. Met ruime kamers, brede deuropeningen, en gelijkvloerse indelingen zijn deze woningen ideaal voor iedereen, inclusief ouderen en mensen met beperkte mobiliteit.

Ligging:

Deze woningen zijn gelegen in het hart van Venhorst, een schilderachtig dorp omringd door groene velden en rustige straten. Hier ervaart u de rust van het platteland terwijl u toch dichtbij alle voorzieningen bent. Winkels, scholen, en openbaar vervoer zijn allemaal op loopafstand, waardoor u moeiteloos kunt genieten van het dorpsleven.

Energiezuinig en Milieuvriendelijk:

Deze woningen zijn niet alleen ontworpen met comfort in gedachten, maar ook met een focus op duurzaamheid. Ze zijn uitgerust met energiebesparende voorzieningen, waaronder zonnepanelen, een warmtepomp en hoogwaardige isolatie, wat resulteert in lagere energiekosten en een verminderde ecologische voetafdruk.

Nieuwsgierig geworden?

Voor meer informatie over deze unieke kans op comfortabel en levensloopbestendig wonen in Venhorst, kunt u een mail sturen naar planvoskuilen@grobouw.nl met uw NAW-gegevens waarna je de verdere informatie zoals tekeningen en prijzen zult ontvangen.

Inschrijven is mogelijk tot en met 12 november 2023.