Venhorst | Levensloopbestendige woning – bouwnummer 04

Woningomschrijving

Levensloopbestendige woning

Venhorst, een charmant dorp in de gemeente Boekel in Noord-Brabant, is een ideale locatie voor rust en ontspanning. De nieuwste ontwikkeling in dit gebied zijn de levensloopbestendige patiowoningen, die perfect inspelen op de behoeften van ouderen en mensen die zich voorbereiden op een comfortabele toekomst.

 

Kenmerken van de woningen in Venhorst

De patiowoningen in Venhorst bieden een unieke combinatie van comfort, veiligheid en privacy. Enkele opvallende kenmerken zijn:

Gelijkvloerse Indeling: Alle essentiële ruimtes, zoals de slaapkamer, badkamer, keuken en woonkamer, bevinden zich op de begane grond. Dit voorkomt de noodzaak om trappen te gebruiken, wat de veiligheid en het comfort verhoogt.

Ruime Patio: De woningen hebben een ruime en beschutte patio waar bewoners kunnen genieten van de buitenlucht in privacy. Deze buitenruimte is perfect voor tuinieren, ontspannen of gezellig samenzijn met familie en vrienden.

Energiezuinig: De woningen zijn ontworpen met energie-efficiëntie in gedachten. Ze zijn goed geïsoleerd en voorzien van moderne verwarmings- en ventilatiesystemen, wat bijdraagt aan lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk.

 

Deze levensloopbestendige patiowoningen bieden een ideale woonoplossing voor mensen die hun toekomst willen veiligstellen zonder concessies te doen aan comfort of levenskwaliteit. Met het doordachte ontwerp en aandacht voor detail zorgen deze woningen ervoor dat bewoners kunnen genieten van hun gouden jaren in een veilige en gastvrije omgeving. Venhorst bevestigt hiermee zijn status als een vooruitstrevend en zorgzaam dorp dat klaar is voor de toekomst.

 

Type A – Bouwnummer 04

Kaveloppervlak:                    342 m²
Woonoppervlak:                    120 m²
Prijs:                                          € 465.000, –
Verwachte oplevering:        Oktober 2024

 

Voor meer informatie? Neem contact op via planvoskuilen@grobouw.nl.